leveringsvoorwaarden.html
leveringsvoorwaardenleveringsvoorwaarden.htmlleveringsvoorwaarden.htmlshapeimage_3_link_0

Als architect houd ik me niet alleen bezig met grootschalige projecten, maar ook met kleine verbouwingen of uitbreidingen. Dit kan variëren van een tuinhuis of schuur tot het plaatsen van een lichtstraat en vergroten van een woonkamer.


Mijn vak gaat over het creëren van ruimte. Ruimtebeleving is niet alleen in grote(re) commerciële projecten van belang, het is misschien nog wel belangrijker op de plek waar we thuiskomen, en waar we ons beschermd en prettig willen voelen.


Daarom kan ik als architect ook bij kleinere ingrepen in een privé woning een grote meerwaarde leveren; of het nu gaat om het ontwerpen van een volledige inrichting, een aanbouw, of het laten inzien wat ruimtelijke consequenties van gemaakte bouwkundige keuzes zijn.


Hoewel belangrijk, voor mij is de bruikbare oppervlakte van een woning of gebouw niet het enige criterium. De manier waarop een ruimte is vormgegeven en welke kleuren er gebruikt worden bepalen in zeker dezelfde mate hoe een ruimte ervaren en gebruikt wordt.


Rechts zijn een aantal projecten te zien met particuliere opdrachtgevers. Links is meer informatie te vinden over mijn manier van werken.    

PARTICULIEREN

bureaubureau.htmlbureau.htmlshapeimage_19_link_0
contactcontact.htmlcontact.htmlshapeimage_20_link_0
projectenprojecten.htmlprojecten.htmlshapeimage_21_link_0
UTRECHTN%26V_Utrecht1.htmlN%26V_Utrecht1.htmlshapeimage_22_link_0
DUIVENN%26V_Duiven1.htmlN%26V_Duiven1.htmlshapeimage_23_link_0
SCHUURN%26V_Schuur1.htmlN%26V_Schuur1.htmlshapeimage_24_link_0
hoe ik werkP_werkwijze.htmlP_werkwijze.htmlshapeimage_25_link_0
ATELIERN%26V_Dorkwerd1.htmlN%26V_Dorkwerd1.htmlshapeimage_28_link_0
N%26V_Zuidhorn_1.html
ZUIDHORNN%26V_Zuidhorn_1.htmlN%26V_Zuidhorn_1.htmlshapeimage_30_link_0
N%26V_Ede_1.html
EDEN%26V_Ede_1.htmlN%26V_Ede_1.htmlshapeimage_33_link_0
homeEGGWORKS_studio_voor_duurzame,_lichtgewicht_en_tijdelijke_architectuur.htmlEGGWORKS_studio_voor_duurzame,_lichtgewicht_en_tijdelijke_architectuur.htmlshapeimage_34_link_0