Na een eerste contact kom ik graag bij u langs voor een oriënterend gesprek.


Verschillende fasen van het bouwproces waarin ik iets voor u kan betekenen zijn: schetsontwerp, definitief ontwerp, bouwaanvraag, bouwtechnisch advies & ondersteuning tot aan de  bouwbegeleiding en oplevering van het project.


Daarbij kan gekozen worden om verschillende delen van het ontwerp of van de bouwbegeleiding door mij of in eigen beheer uit te voeren.


Op basis van het eerste gesprek maak ik een offerte, waarin met een vaste projectprijs of een uurtarief gewerkt wordt, afhankelijk van uw voorkeuren en het te verrichten werk.


In tegenstelling tot wat men vaak denkt, is een architect niet altijd duur. Net als een goede boekhouder of accountant, kan een architect zich terugverdienen. Veranderingen aan een oorspronkelijk ontwerp achteraf of tijdens het bouwproces zijn namelijk vaak erg kostbaar; veranderingen die door een architect in veel gevallen voorkomen kunnen worden, door de ruimtelijke consequenties van gemaakte keuzes van te voren duidelijk te maken. Een plan waarin het ontwerp en de uitvoering vastligt voordat de bouw start, is minder gevoelig voor het overschrijding van het bouwbudget; u weet van te voren waar u aan toe bent.


Daarnaast is de meerwaarde van een architect ook op het niet-financiële vlak merkbaar in de manier waarop andere inzichten in ruimtegebruik geboden kunnen worden, om tot verrassende resultaten te komen. 


Ik help u dan ook graag om uw wensen en dromen in een ontwerp en uiteindelijke bouw om te zetten, binnen het gestelde budget.  PARTICULIEREN

bureaubureau.htmlbureau.htmlshapeimage_6_link_0
contactcontact.htmlcontact.htmlshapeimage_7_link_0
projectenprojecten.htmlprojecten.htmlshapeimage_8_link_0
werkwijzeP_werkwijze_files/dnr-2005.pdf
particulierenparticulieren.htmlparticulieren.htmlshapeimage_12_link_0
homeEGGWORKS_studio_voor_duurzame,_lichtgewicht_en_tijdelijke_architectuur.htmlEGGWORKS_studio_voor_duurzame,_lichtgewicht_en_tijdelijke_architectuur.htmlshapeimage_13_link_0