projectenprojecten.htmlprojecten.htmlshapeimage_4_link_0
bureaubureau.htmlbureau.htmlshapeimage_5_link_0
contactcontact.htmlcontact.htmlshapeimage_6_link_0
particulieren.html
PARTICULIERENparticulieren.htmlparticulieren.htmlshapeimage_8_link_0

De locatie voor het nieuw te bouwen gezondheidscentrum in Sliedrecht is ingeklemd tussen de historische Kerkbuurt in Sliedrecht, waaronder de monumentale Grote Kerk, en een grootschalig vormgegeven ziekenhuis-uitbreiding aan de andere zijde. Het ontwerp van het gezondheidscentrum reageert hierop door zich aan de Kerkbuurt te voegen naar traditie met verwijzingen in verhouding, vorm en materiaal. Aan de achterzijde echter, grenzend aan het landschap van het Gezondheidspark van Sliedrecht, laat het gebouw zich zien van een zachtere, natuurlijker kant en is tegelijkertijd modern. Het resultaat is een gebouw van de 21e eeuw, met duidelijke verwijzingen naar en respect voor de bestaande historische omgeving. 

Gezondheidscentrum Kerkbuurt, Sliedrecht
Meijerink & Verhoeven, Utrecht
onderzoeksprojectenONDERZOEK.htmlONDERZOEK.htmlshapeimage_10_link_0
nieuw- & verbouwnieuw_%26_verbouw.htmlnieuw_%26_verbouw.htmlshapeimage_11_link_0
interieurinterieur.htmlinterieur.htmlshapeimage_12_link_0
3D3D_Vis.html3D_Vis.htmlshapeimage_13_link_0
homeEGGWORKS_studio_voor_duurzame,_lichtgewicht_en_tijdelijke_architectuur.htmlEGGWORKS_studio_voor_duurzame,_lichtgewicht_en_tijdelijke_architectuur.htmlshapeimage_14_link_0
N%26V_Sliedrecht2.html
lichtgewichtlichtgewicht.htmllichtgewicht.htmlshapeimage_17_link_0