Gezondheidscentrum Noord-Scharwoude
Meijerink & Verhoeven, Utrecht
projectenprojecten.htmlprojecten.htmlshapeimage_4_link_0
bureaubureau.htmlbureau.htmlshapeimage_5_link_0
contactcontact.htmlcontact.htmlshapeimage_6_link_0
particulieren.html
PARTICULIERENparticulieren.htmlparticulieren.htmlshapeimage_8_link_0

De drie huisartsen die zich vestigden in het gezondheidscentrum wilden een inrichting, afgestemd op hun persoonlijke wensen maar toch een eenheid en herkenbaarheid uitstralend. In het meubelontwerp volgt eenheid uit het gebruik van dezelfde materialen, passend bij alle wensen, terwijl de vormgeving is afgestemd op de individuele wensen. Klassiek en toch modern voor de ene huisarts; sportief voor een ander; modern, open en vrolijk voor een derde. 

onderzoeksprojectenONDERZOEK.htmlONDERZOEK.htmlshapeimage_9_link_0
nieuw- & verbouwnieuw_%26_verbouw.htmlnieuw_%26_verbouw.htmlshapeimage_10_link_0
interieurinterieur.htmlinterieur.htmlshapeimage_11_link_0
3D3D_Vis.html3D_Vis.htmlshapeimage_12_link_0
homeEGGWORKS_studio_voor_duurzame,_lichtgewicht_en_tijdelijke_architectuur.htmlEGGWORKS_studio_voor_duurzame,_lichtgewicht_en_tijdelijke_architectuur.htmlshapeimage_13_link_0
N%26V_NScharw2.html
lichtgewichtlichtgewicht.htmllichtgewicht.htmlshapeimage_16_link_0