projectenprojecten.htmlprojecten.htmlshapeimage_2_link_0
bureaubureau.htmlbureau.htmlshapeimage_4_link_0
contactcontact.htmlcontact.htmlshapeimage_5_link_0
particulieren.html
PARTICULIERENparticulieren.htmlparticulieren.htmlshapeimage_7_link_0

Licht, mobiel en gezond wonen zijn kernwoorden voor dit bijzondere gebouwtje dat een plaats heeft op het Open Lab Ebbinge in Groningen. Met een demonteerbaar systeem dat opgebouwd is uit dragende EPS (‘piepschuim’) blokken, onderscheidt het zich van de stalen containerbouw op het terrein in gewicht, comfort, gebruik en uiterlijk.

Gekleurde polycarbonaat zijpanelen geven een bijzonder karakter, terwijl dezelfde panelen in grote kozijnen aan voor- en achtergevel dienen als daglichtvoorziening, isolatie, en ook nog eens voor warmte in de winter. Zo wordt met een minimum aan energie een comfortabel binnenklimaat gerealiseerd op gebied van licht, lucht en geluid.

FASE :    OPGELEVERD                   OPLEVERING :    NOVEMBER  2014

onderzoeksprojectenONDERZOEK.htmlONDERZOEK.htmlshapeimage_8_link_0
nieuw- & verbouwnieuw_%26_verbouw.htmlnieuw_%26_verbouw.htmlshapeimage_9_link_0
interieurinterieur.htmlinterieur.htmlshapeimage_10_link_0
3D3D_Vis.html3D_Vis.htmlshapeimage_11_link_0
homeEGGWORKS_studio_voor_duurzame,_lichtgewicht_en_tijdelijke_architectuur.htmlEGGWORKS_studio_voor_duurzame,_lichtgewicht_en_tijdelijke_architectuur.htmlshapeimage_12_link_0
lichtgewichtlichtgewicht.htmllichtgewicht.htmlshapeimage_13_link_0

foto: Mark Sekuur

N%26V_Lighthouse_1.html
N%26V_Lighthouse_3.html
Lighthouse
Kolendrift 5, Groningen