projectenprojecten.htmlprojecten.htmlshapeimage_3_link_0
bureaubureau.htmlbureau.htmlshapeimage_4_link_0
contactcontact.htmlcontact.htmlshapeimage_5_link_0
particulieren.html
PARTICULIERENparticulieren.htmlparticulieren.htmlshapeimage_7_link_0

Gehuisvest in een tot gezondheidscentrum verbouwde kerk, is een meubelontwerp gemaakt voor de apotheek. De ruimte hiervoor beschikbaar op de begane grond, is zeer laag in tegenstelling tot de centrale hal, welke een aantal verdiepingen hoog is. In het meubelontwerp is daarom geprobeerd de lage ruimte niet als bedrukkend te ervaren door een horizontaal georiënteerd lijnenspel, wat duidelijk terug te vinden is in het ontwerp van de balie. Daarnaast wilde de opdrachtgever een modern en open interieur, terwijl de rest van de  kerk in een meer traditionele stijl verbouwd werd.

Apotheek, Gouda
Meijerink & Verhoeven, Utrecht
onderzoeksprojectenONDERZOEK.htmlONDERZOEK.htmlshapeimage_9_link_0
nieuw- & verbouwnieuw_%26_verbouw.htmlnieuw_%26_verbouw.htmlshapeimage_10_link_0
interieurinterieur.htmlinterieur.htmlshapeimage_11_link_0
3D3D_Vis.html3D_Vis.htmlshapeimage_12_link_0
N%26V_Gouda2.html
N%26V_NScharw5.html
homeEGGWORKS_studio_voor_duurzame,_lichtgewicht_en_tijdelijke_architectuur.htmlEGGWORKS_studio_voor_duurzame,_lichtgewicht_en_tijdelijke_architectuur.htmlshapeimage_15_link_0
lichtgewichtlichtgewicht.htmllichtgewicht.htmlshapeimage_16_link_0